header


Wij bieden kwaliteitsgarantie
 K(l)ant en klare oplossingen
Hard werkende flexwerkers
 

Poolse werknemers inhuren via ons bedrijf uit Heerhugowaard

Wil je Poolse werknemers inhuren, maar weet je niet goed hoe je de meest hardwerkende krachten werft? Dan biedt AgriPool Uitzend B.V. uit Heerhugowaard de oplossing! Al sinds 2016 beschikken wij namelijk over een succesvol werving- en selectiebureau in Gdansk. Hier melden tal van Poolse werknemers zich aan die op het land of in de kas in Nederland willen werken. Gebaseerd op jouw wensen en de werkzaamheden waarvoor je Poolse werknemers in dienst wilt nemen, selecteren we de beste uitzendkrachten voor jou. We regelen daarbij ook het vervoer naar Nederland en de huisvesting. Bovendien zorgen we ervoor dat al het papierwerk netjes wordt afgehandeld. Op die manier hoef jij je nergens druk om te maken wanneer je Poolse werknemers gaat inhuren.

 

Neem contact met ons op!

Poolse werknemers inhuren: eenvoudiger kunnen we het niet maken

Wanneer je buitenlandse uitzendkrachten aanneemt komt hier vaak een hoop bij kijken. Laat daarom ook de payrolling aan ons over. Zo heb je meer tijd om je te concentreren op ondernemingsactiviteiten. Wij verzorgen dan onder andere de uitbetaling van gewerkte uren, maar ook vakantiegeld, vakantiedagen, belastingen en sociale premies. Wanneer je via ons uitzendbureau Poolse werknemers gaat inhuren, krijg je bovendien toegang tot een eigen online flex-klantenportal. Hier worden de urenregistratie, facturen en eventuele informatie over je medewerkers verzameld. Zo heb je in een keer een duidelijk overzicht van de Poolse werknemers die je in dienst gaat nemen of die al bij jou werkzaam zijn.

Profiteer van het gemak dat we bieden

Het in dienst nemen van Poolse werknemers was nog nooit zo gemakkelijk. Of je nu productiemedewerkers, plukkers, bollenpellers, snijders of planters zoekt; binnen een week hebben wij de perfecte uitzendkrachten voor jou gevonden. Wij zorgen ervoor dat zowel de werkgever als de werknemer een aangename samenwerking ervaart. Door onze korte communicatielijnen blijft voor beide partijen alles helder. Heb je interesse in onze diensten of wil je nog wat vragen over het in dienst nemen van Poolse werknemers? Neem dan gerust contact met ons op via 088- 533 6001, door een e-mail te sturen naar info@agri-pool.com of door het contactformulier in te vullen.